För två veckor sedan hände följande; Hej, jag har en Softail 2003 twincam.
Den är ny servad. men problemet var även innan servicen, när man kör och motorn är varm, så dör den en sekund eller 2 sekunder.
Och här om dagen när jag körde på motorvägen så helt plötsligt gick på en cylinder. jag tog hojen på släpkärra och körde hem den.
Provade att starta den senare på kvällen och då gick den på båda burkarna i gen.
När man kör den så den drar ej ut på växlarna. Annars går den bra
bara man växlar upp. men känns lite slö.


Det som jag bytte; tändbox, tändspole, tändkablar, tändstift.
sedan åkt på den, någon km. tyckte att den kändes slö lite seg men den gick.

sedan hände detta igår.
jag starta den, kändes skum , gick på en burk, körde 50 m, drog in kopplingen, den stannade som den baktände, och nu går inte äns motorn runt, ... skruvade ut tändstift och, hög växel och förste rulla, men hjulet är låst, motorn går inte runt. testa även ett nytt batteri om det skulle gå och dra runt med startmotorn... men går inte ...

Så har den skurit? känns som det.

och motorn är inte orginal, sitter ett stort eftermarkands block fabrikat okänd.
jag har inte haft hojen mer än månad så kan inte så mycket om den.

så nu blir det att skruva i sär, och se vad som gått sönder ( och den måste man ha hjälp , jag har inte tidigare skuvat i sär en motor) men någon kompis kanske kan hjälpa mig med det.
Och om den har rasat som jag tror så måste jag ha hjälp att renovera den ( tips mottages om någon som kan göra det) eller ska man köpa en annan motor? och köper man en annan motor så kanske den inte är i bra skick, känns som ett lotteri :-( och just nu har jag haft otur.....

ja vad ska man göra ??? just nu känns det trist... tips och råd mottages gärna