Resultat 1 till 20 av 35

Ämne: En till!

Trådad visning

Föregående inlägg Föregående inlägg   Nästa inlägg Nästa inlägg
  1. #1
    V.I.B crazyswedes avatar
    Reg.datum
    Oct 2012
    Ort
    Surin Thailand
    Inlägg
    316
    Tackad: 0

    En till!

    Hej på er K*rringar & Gubbar men det är förstås mest gubbar här kan jag tro?

    Jag anslöt till forumet jag åxå igår kväll då jag i min förtvivlan letade efter mod. betäckningar på webben , tänkte fråga om "hjälp" här men tackvare ivrigt dubbelsurfande på denna site & andra så löste det hela sig själv.

    Det är en FXDX 2004 som jag är "lycklig" ägare till sedan någon månad & det ska bli betydligt lättare leta delar till den nu hade jag tänkt , trodde jag köpte en -06:a men den var bara reg. då enligt reg-handlingarna.
    Hur dum får man va tänker ni nu säkert men se jag bor i Thailand numera & det är inte så lätt med språk & skrift om man säger hehe
    Hur "Lycklig" kan man vara då på en skala här i djungeln? Ja byborna står i rad längst vägen , "mormor" tror det är ett flygplan varje gång jag kör förbi & när man tankar står hela Seven/Eleven (kunder & personal) med näsor & handflator i fönstret & glor! Kanske kan tillägga raka rör åxå! Jo det blir väl 10/10 då på skalan för tillfället! haha

    Skrev en jäkla harrang igår kväll men delet:ade då jag endå fann vad jag sökte på egen hand http://www.bigboyzheadporting.com/vin.htm , hade dock inte "hjärta" delete HarleyForum:et åxå då jag tyckte det verkade nice & trevligt här hehe Bra mektips & andras "dumma" idee´r så man kan jämföra med sina egna , sånt tycker vi om ... ibland!

    Så jag stannar ett tag till & ser vart det bär hän .. HarleyForumet EST. 2011 såg jag så detta kanske bara är en "fluga" , vad vet jag!

    CS//


    ps. Hade tänkt ladda upp cykeln åxå (kort alltså) men har alles för dålig upload för tillfället ... finns faktiskt nackdelar bo här åxå hehe Se ... skabb den som ger sig , lön för mödan osv.

    Senast redigerat av crazyswede den 2012-10-28 klockan 09:56. Anledning: Skabb Den Som Ger Sig!

Bokmärken

Bokmärken

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •