Resultat 1 till 9 av 9
  1. #1

    Evo 1340 stannar efter ca 10min

    Jag har bytt tändstift, tändkablar, tändspolar, luftfilter.
    Tändsystemet e ett dyna singlefire.
    Blev riktigt blött i Västervik i helgen och jag fick åka bärjare hem.

    Hur som hällst så går den igång kall men stannar efter 10min. Sen har jag kickat som f_n. MEN..... Kan det va så enkelt att batteriet e kasst? För den startar på 3kicken på morgonen efter att jag laddat batteriet på kvällen ? det konstiga är att jag har 12volt när jag mätte idag.

  2. #2
    V.I.B - BOTM Jan 2012 epperns avatar
    Reg.datum
    maj 2011
    Ort
    strømstad-oslo
    Inlägg
    44
    Tackad: 0

    automat relä som fu...ger opp når det går varmt

  3. #3
    Kan du förklara lite mer ingående för en nybörjare :-)

  4. #4
    Hej

    12 volt är inte mycket..,. Ett fulladdat batteri ska ha 12,8V ca om de e 12,4 har Du 40 % av kapaciteten
    Nu drar ju inte Dyna S särskilt mkt ström, men prova ett byta batteri (Har Du Biltema/Kines??)byt t H-D/ YUASA/BOSCH
    Se till att du har 100% = 12,8 V efter laddning Få igång hojen och mät laddn fr VoltPak = 14-14,3 V cirka

    Och som vanligt: jordkabel och + kabel Kontakt? Ingen oxid?
    Senast redigerat av Broder Dalton den 2011-08-04 klockan 18:40.

  5. #5
    Okej tack för svaret :-) jag kanske ska tillägga att det är ett chopper bygge jag åker. Jag har skaffat mig en digital voltmeter. Jag återkommer med en uppföljning.

  6. #6
    Men var den kass redan INNAN regnet? Eller det uppkom i samband med det?


    VIKTIGT! Information gällande tekniska frågor!

    Inte medlem på HarleyForum.se? Registrera dig helt gratis här!


  7. #7
    Tror i samband med regnet. Jag hade kört ca 30mil och skulle isåfall haft en rackarns tur att komma till Västervik precis. Sen stod den 3dagar medans jag hällde i mig sprit. Täckte över hojjen men det blåste av när det regnade som värst.

  8. #8
    OK Chopper

    Va har du för storlek/ Amp på batteri? Litet 5 A Biltema?
    Har sett detta förut i choppers, EVO har 32 Amp laddning som laddar ihjäl små batterier
    Måste vara minst 14-15 A och hyfsat stort f att klara laddn

    O

  9. #9
    Problemet sitter i tändningslåset , den går när jag tjuvkopplar den. Tack för alla svar :-)

Liknande ämnen

  1. stannar ved gassläpp
    Av Terminator i forum Motor, Luft, Buller ,Ventiler, Kammar, Förgasare
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2011-06-13, 14:33
  2. VIKTIGT! Problem efter uppdateringen av forumet 4.1.4 ? LÄS HÄR
    Av admin i forum Forumnyheter, önskemål, hjälp och synpunkter
    Svar: 4
    Senaste inlägg: 2011-06-12, 23:01
  3. Shovelhead 1340 Turbo
    Av Shovel1340 i forum Custom & Byggen
    Svar: 13
    Senaste inlägg: 2011-04-27, 21:44
  4. vinande ljud från höger sida efter kambyte.
    Av slicerman i forum Motor, Luft, Buller ,Ventiler, Kammar, Förgasare
    Svar: 17
    Senaste inlägg: 2011-04-27, 21:23
  5. byte till revtech110" från 1340
    Av Glenn i forum Custom & Byggen
    Svar: 2
    Senaste inlägg: 2011-03-22, 18:25

Bokmärken

Bokmärken

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •